Terug naar overzicht

De Grote Pepernotenshow groot succes

Zondag 27 november heeft ons opleidingsorkest tweemaal een bomvolle zaal van De Ruchte vermaakt met De Grote Pepernotenshow. Samen met de debuterende zangeres Angela Kerkers, Pietje Paniek, de Grapjespiet en natuurlijk Sinterklaas werd het een feest voor jong en oud.

Het publiek werd geboeid door het verhaal van de magische maakmachine. Dit idee van Wiljan Raijmakers werd door regisseuse en productieleider Jetteke Hendriks omgevormd tot een bruisende show vol leuke grapjes, waarbij het opleidingsorkest het dak van De Ruchte blies en Angela de sterren van de hemel zong.

Na afloop van de show kreeg Wiljan de gouden schrijversveer van Sinterklaas, als waardering voor meer dan 25 jaar liedjes en verhalen schrijven en zijn bijdrage aan het Sinterklaasfeest in het algemeen in Someren. Sponsor Harrie Welten van Jumbo Someren werd bedankt, omdat het zijn laatste show was is het nu aan zijn opvolger Remco Bennenbroek om deze mooie traditie voort te zetten.

Heb je de show gemist of wil je nog eens nagenieten? Via deze link is de show terug te kijken. De show is de komende dagen ook 2x per dag te zien op SIRIS-tv, namelijk van 2 tot en met 5 december om 14.00 uur en om 17.00 uur. Hopelijk geniet u er net zo van als wij!

Verder lezen?
Bekijk meer