Terug naar overzicht

De Grote Clubactie gaat van start!

Win fantastische prijzen én steun onze muziekvereniging met De Grote Clubactie!

 

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van De Grote Clubactie. Wij doen mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen, zodat we de opbrengst hiervan kunnen gebruiken voor onderhoud en uitbreiding van ons instrumentarium en de ledenwerving.

 Klik hier om loten te kopen.

Steunt u onze vereniging door mee te doen met de actie? Een lot kost €3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€2,40 per lot) rechtstreeks naar onze clubkas. Bovendien maakt u kans op fantastische prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-!

Klik hier en koop een lot!

Hoe worden de loten verkocht?

Loten kunnen online gekocht worden via deze link. Verder zullen onze jeugdleden via het verkoopboekje gepersonaliseerde loten gaan verkopen. Op het boekje staat een QR code van het lid, door deze te scannen met je telefoon kun je direct online loten kopen. Ook kun je een formulier voor eenmalige machtiging in het boekje invullen. In alle gevallen ontvang je per email je loten.

Loten kopen kan tot en met 21 november. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 7 december, op 8 december wordt de uitslag bekend gemaakt.

Wilt u onze vereniging steunen en tegelijkertijd zelf kans maken op mooie prijzen? Koop dan direct een of meerdere loten!

Verder lezen?
Bekijk meer