Terug naar overzicht

CHANSON CONCERT VOILÀ

Muziekvereniging Somerens Lust neemt je mee op een muzikale reis naar het zonnige Frankrijk. Onder het genot van muzikale klanken waan je je onder la tour Eiffel en wandel je in gedachten langs de Seine. In deze bijzondere samenwerking met chansonnier Philippe Elan komen de mooiste Franse chansons voorbij. Naast de muzikale klanken van monsieur Elan kun je ook genieten van de zangkunsten van lokale artiesten. Het belooft een prachtig en sfeervol concert te worden.

Zing, neurie en geniet met ons mee op 15 en 16 november in de Ruchte. Zien we je daar?

Apèritif Dinatoire

 

Genieten van ons concert onder het genot van heerlijke Franse wijnen en bijpassende gerechtjes? Reserveer dan het Apèritif Dinatoire op woensdag 15 november! 

Wij nodigen u van harte uit om samen met relaties, vrienden en/of familie deel te nemen aan een heerlijk apéritif dinatoire gedurende het chansonconcert Voilà. Het apéritif dinatoire betreft een arrangement met niet maaltijd vervangende hapjes bestaande uit amuses en bijpassende wijnen. Dit zal worden verzorgd door Gasterij Krabbendam. Ook non-alcoholische dranken zijn inbegrepen in het arrangement tijdens het concert.

Arrangementen voor het concert en apéritif dinatoire op woensdag 15 november zijn beschikbaar per twee personen voor de volgende bedragen:

- bij 2 personen € 50,00 p.p.

- bij 4 personen € 47,50 p.p.

- bij 6 personen € 45,00 p.p.

- bij 8 personen € 42,50 p.p.

Maak kennis met onze zangers!

Philippe Elan


Philippe Elan is een Franse chansonnier die met veel passie de Franse chansons ten gehore brengt. Hij staat bekend als ambassadeur van de Franse muziek in Nederland. Zijn debuutalbum, Chansons Classiques, werd in 1991 bekroond met een Edison. Hierna volgden verschillende radio-, televisie- en theateroptredens in Nederland, Frankrijk en België.

Elan heeft in zijn carrière al veel mooie samenwerkingen op zijn naam staan. Zo werd hij onder anderen begeleid door Louis van Dijk, Holland Symfonia en Cor Bakker. Na 15 en 16 november komt ook ‘Muziekvereniging Somerens Lust’ in dat rijtje te staan. Op die avonden is deze bijzondere samenwerking namelijk te bewonderen in de Ruchte tijdens ons Franse chanson concert ‘Voilà’!”

Cieleke Hendriks is vele jaren lid van Muziekvereniging Somerens Lust geweest. Ze heeft meegespeeld op saxofoon in het harmonieorkest en al tijdens de befaamde RMU concerten waren haar zangkunsten te bewonderen. Ze is jarenlang zangeres geweest bij de Jazz Academy en heeft zodoende al vele keren met de muzikanten van Muziekvereniging Somerens Lust op de bühne gestaan. Dat ze nu weer met ons harmonieorkest mag samenwerken vindt ze dan ook ontzettend leuk om te doen!

Isabel Paauwe is al jaren lid van Muziekvereniging Somerens Lust en speelt hoorn in het harmonieorkest. Dat doet ze met veel plezier, maar zingen is haar grootste hobby. Stiekem staat ze dan ook liever vóór het orkest met een microfoon in haar hand. De laatste keer dat ze haar zangkunsten ten gehore bracht samen met het harmonieorkest was tijdens het carnavalsconcert. Daarmee vergeleken zijn de Franse chansons heel wat anders, maar dat vindt Isabel juist een leuke uitdaging. Ze heeft er dan ook ontzettend veel zin in! Tijdens het chanson concert wisselt Isabel haar hoorn af en toe in voor een microfoon en zingt ze onder andere een nummer dat in 2021 in één klap bekend werd. Weet jij welk nummer dat gaat zijn? Je hoort deze hit én nog vele andere prachtige chansons tijdens Voilà!

Verder lezen?
Bekijk meer