Terug naar overzicht

Doe mee met de grote clubactie en spaar mee voor ons jubileum feestjaar!

Doe mee met de grote clubactie en spaar mee voor ons jubileum feestjaar!

 

De Grote Clubactie is van start gegaan en natuurlijk doen wij weer mee. We sparen dit jaar voor een mooie bijdrage aan ons jubileumjaar. In september 2024 bestaat onze prachtige vereniging namelijk maar liefst 150 jaar! Dat willen we natuurlijk groots vieren, met diverse festiviteiten en evenementen voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt. Om dat allemaal mogelijk te maken, zou het geweldig zijn als we bij deze actie een mooi bedrag ophalen.

 

Steun ons, door een of meerdere loten te kopen. Een lot kost €3,- en hiervan gaat maar liefst 80% (€2,40 per lot) rechtstreeks naar onze clubkas. Bovendien maakt u kans op fantastische prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-!

Hoe (ver)koop loten je de loten?

Loten kopen kan dit jaar alleen online, via deze link of de QR-code hiernaast. De actie start op zaterdag 23 september, vanaf dat moment kunt u zelf loten kopen, maar ook anderen loten verkopen. Dus enthousiasmeer familie, vrienden, kennissen, collega’s, buren etc. voor de actie, zodat we een mooi extraatje voor onze vereniging en ons feestjaar binnen kunnen halen.

 

Tip: je kunt de link ook kopiëren en doorsturen via bijvoorbeeld WhatsApp, zodat je nog makkelijker en sneller mensen kunt bereiken.

 

Loten kopen kan tot en met maandag 13 november. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op dinsdag 28 november en op woensdag 29 november wordt de uitslag bekend gemaakt.

Verder lezen?
Bekijk meer