Terug naar overzicht

Bestuurswisselingen tijdens Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 16 april vond de Algemene Ledenvergadering van Muziekvereniging Somerens Lust plaats bij Hotel Centraal. Er vonden enkele wisselingen plaats binnen het bestuur van de Muziekvereniging. Malou de Rooij-Lomans, vice-president en PR-coördinator, en Paul Aarts, penningmeester waren beide aftredend en niet herkiesbaar. Paul blijft actief lid, gaat weer musiceren en wil in de toekomst weer meer voor de club gaan betekenen. Malou stopt definitief. Na 10 jaar PR-coördinator en 8 jaar bestuurslid en vice-president vindt zij het tijd om het stokje over te dragen. Voor haar tomeloze inzet voor de Muziekvereniging krijgt zij welverdiend de Oorkonde 'Lid van Verdienste'.

Maarten Deenen werd voorgedragen als bestuurslid en penningmeester. Joost van Deursen werd voorgedragen als bestuurslid. Beide heren werden unaniem gekozen en namen na de stemming plaats aan de bestuurstafel.

Niels Maas, secretaris van de vereniging, was aftredend en wel herkiesbaar. Ook hij werd unaniem gekozen en vervult de komende jaren zijn functie voor Muziekvereniging Somerens Lust.

 

Verder lezen?
Bekijk meer