Instrument leren bespelen of oude hobby oppakken? Meer info
impression image impression image

Het sponsorcomité

Een onderdeel van Muziekvereniging Somerens Lust is het Sponsorcomité.

Het doel van het sponsorcomité is jeugd en volwassenen de mogelijkheid geven om muziek te beoefenen binnen een onderdeel van de Muziekvereniging. Daarnaast vindt het comité het erg belangrijk dat er evenementen georganiseerd worden door de Muziekvereniging.

Deze evenementen dragen namelijk, voor zowel de leden als voor de Somerense samenleving, bij aan het culturele leven van ons dorp.

Het sponsorcomité maakt dit mogelijk door per jaar een structurele financiële bijdrage te leveren aan Muziekvereniging Somerens Lust.

impression image impression image

Die bijdrage kan geleverd worden door een enthousiaste groep Somerense bedrijven die de Muziekvereniging een warm hart toedragen.

Zonder hen kan dit alles niet gebeuren.

Uiteraard krijgen de sponsoren er ook iets voor terug.

Jaarlijks organiseert het sponsorcomité een sponsoravond bij een van de bedrijven van de sponsoren. Een gezellige avond waarbij het betreffende bedrijf zich kan presenteren en op een informele wijze de contacten onderhouden worden.

Daarnaast worden de sponsoren uitgenodigd voor evenementen van de Muziekvereniging en kunnen zij hun naam verbinden aan evenementen om hun naamsbekendheid te vergroten.

Ontdek onzeonderdelen