Instrument leren bespelen of oude hobby oppakken? Meer info

Opleidingsorkest

01

Over het opleidingsorkest

Zodra het A-diploma is behaald mogen de leerlingen doorstromen naar het opleidingsorkest.
Het opleidingsorkest heeft een belangrijke plaats binnen Muziekvereniging Somerens Lust. Hier worden jonge muzikanten klaargestoomd voor het ‘grote’ harmonieorkest. Onder de bezielende leiding van Paul van de Veerdonk repeteert het opleidingsorkest op zondagochtend.

full photo
02

Activiteiten

Om de vier jaar organiseert het jeugdorkest samen met de jeugdslagwerkgroep een eigen promsconcert. Terugkerende activiteiten van het jeugdorkest zijn onder andere het buitenconcert, de jeugdmuziekdag en het studieweekend.

03

Dirigent

conductor

Paul van de Veerdonk

Paul heeft met ruim 35 jaar ervaring in muziek verschillende instrumenten bespeelt, waaronder cornet, hoorn en bugel. Toen hij als 16-jarige als 1e cornettist plaatsnam, startte hij ook in de organisatie van de jeugdopleiding wat hij ruim 15 jaar heeft gedaan. 

Vanaf 2007 is Paul gaan dirigeren bij de Goede Hoop uit Aarle Rixtel; het opleidingsorkest en het leerlingorkest. Naast het dirigeren van ons opleidingsorkest, begeleidt Paul ook leerlingen van basisscholen in Someren tijdens het leren spelen van een trompet of klarinet tijdens schooluren.

04

Repetitie

Het opledingsorkest repeteert wekelijks op donderdagavond:

De Ruchte, 
Laan ten Roode 71, Someren,
van 18.30 uur tot 19.30.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een repetitie bijwonen?
Neem dan contact op: opleiding@somerenslust.nl

Sponsors

Zonder sponsors zou onze vereniging niet voort kunnen bestaan. Vandaar dat wij grote waardering voor ze hebben. Somerens Lust bedankt haar sponsors. Daarom hieronder een aantal van onze sponsors.

Ontdek onzesponsoren