Instrument leren bespelen of oude hobby oppakken? Meer info

Muziekmaatjes

01

Over de muziekmaatjes

Ook de jonge muzikantjes in wording kunnen bij Somerens Lust terecht!

Kinderen van 4 tot 8 jaar ontdekken eens per 2 weken op dinsdagmiddag spelenderwijs allerlei vormen van muziek onder leiding van Marion van Eijk-Gähler. Er wordt gedanst, gezongen en muziek gemaakt met allerlei verschillende instrumenten. Marion daagt de kinderen uit om op verschillende manieren muziek te beleven en te ontdekken hoe ze zelf muziek kunnen maken.

02

De juf

conductor

Marion van Eijk - Gähler

Marion begon haar muzikale loopbaan bij de harmonie van Asten. Na de middelbare school volgde ze verschillende muziekopleidingen en haalde de volgende diploma’s: Aan het conservatorium te Tilburg  “Dirigent Harmonie Fanfare en Brassband” en “Docent Trombone”.  Aan het Koninklijk conservatorium te  Den Haag het diploma “Algemene Muzikale Vorming” (= muziekdocent op basisscholen etc.). Via het Amsterdams conservatorium het getuigschrift “Muziek op schoot”. Daarna heeft ze het certificaat “Schrijfdansdocent” behaald en bij Danskant in België het diploma  “Dansdocent”.

Door deze uitgebreide opleiding en jaren werkervaring zijn de muzieklessen van Marion heel plezierig, beweeglijk, sociaal en leerzaam. 

Van 1987 tot 1997 was Marion met veel plezier dirigent van het jeugdorkest van Somerens Lust. Vanaf 2022 is ze de instructrice voor de Muziekmaatjes. Ze vindt het heel leuk om nu weer werkzaam te zijn als muziekjuf voor de kleintjes.

03

Repetitie

De Muziekmaatjes repeteren eens per 2 weken:

De Ruchte, Laan ten Roode 71, Someren,
Dinsdag van 15.20 uur tot 16.05 uur voor kinderen van 4-6 jaar
Dinsdag van 16.15 uur tot 17.00 uur voor kinderen van 6-8 jaar

Kosten: 36 euro per half jaar

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een repetitie bijwonen?
Neem dan contact op: muziekmaatjes-msl@outlook.com

Sponsors

Zonder sponsors zou onze vereniging niet voort kunnen bestaan. Vandaar dat wij grote waardering voor ze hebben. Somerens Lust bedankt haar sponsors. Daarom hieronder een aantal van onze sponsors.

Ontdek onzesponsoren