Muziekmaatjes

01

Over de muziekmaatjes

Sinds februari 2018 kunnen ook de jonge muzikantjes bij Somerens Lust terecht!
Kinderen van 4 tot 8 jaar gaan een keer in de 2 weken op zondagochtend samen op allerlei verschillende manieren muziek maken en dansen onder leiding van Pauline van Deursen.

02

De juf

conductor

Pauline van Deursen

Pauline ging al vanaf haar achtste bij Muziekvereniging Somerens Lust. Ze koos voor de dwarsfluit, die ze inmiddels nog steeds bespeelt in het harmonieorkest. Inmiddels hoort ze al ruim 16 jaar bij onze vereniging. Pauline studeert aan het Conservatorium in Maastricht voor muziekdocent met als specialisatie orthopedagogische muziekbeoefening. Het werken met kinderen vindt ze zo leuk omdat iedere dag anders is, kinderen geven je een knuffel of vertellen over hun dag. Kinderen zijn eerlijk; ze laten duidelijk weten of ze iets wel of niet leuk vinden. Is de les die ze heeft voorbereid niet leuk, dan zal ze moeten improviseren en flexibel zijn. Dat gaat haar goed af. Muziek is heel erg belangrijk en je ziet dat er onderzoeken zijn die aantonen hoeveel waarde muziek heeft aan het leerproces van een kind.

03

Repetitie

Muziekmaatjes repeteert twee keer in de maand:

De Ruchte, 
Laan ten Roode 71, Someren,
van 10.00 uur tot 10.45 uur en van 11.00 uur tot 11.45 uur.

Kosten: 36 euro per half jaar

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een repetitie bijwonen?
Neem dan contact op: muziekmaatjes-msl@outlook.com

Sponsors

Zonder sponsors zou onze vereniging niet voort kunnen bestaan. Vandaar dat wij grote waardering voor ze hebben. Somerens Lust bedankt haar sponsors. Daarom hieronder een aantal van onze sponsors.

Ontdek onzesponsoren