Jeugdslagwerkgroep

01

Over de jeugdslagwerkgroep

Wanneer gekozen is voor slagwerk kunnen zij deelnemen aan een ensemble.

In het eerste slagwerkensemble spelen kinderen met een A-diploma. Zij spelen samen om beter spel te ontwikkelen en gebruik te maken van meerdere instrumenten. Deze staat onder leiding van Jeroen Van Den Eerenbeemt.

full photo
02

Activiteiten

Om de vier jaar organiseert de jeugdslagwerkgroep samen met het jeugdorkest een eigen promsconcert. Terugkerende activiteiten van de jeugdslagwerkgroep zijn onder andere het buitenconcert en het studieweekend.

Doorstroming
Na het behalen van het B-diploma kunnen muzikanten doorstromen naar de slagwerkgroep. De slagwerkgroep staat onder leiding van Sjoerd Ceelen. Zij repeteren wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

03

Dirigent

conductor

Jeroen van den Eerenbeemt

Al als achtjarig jochie begon Jeroen als slagwerker onder leiding van Johan van Otterdijk. Bij het slagwerkensemble in Weert kwam Jeroen erachter dat de marimba zijn grootste passie bleek. De woensdagen in Jeroens jonge leven stonden in het teken van les, naar ensemble, naar repetitie en vervolgens naar de bar.

In 2009 begon Jeroen bij ’t Gilde St. Joris – St. Barbara in Maarheeze, waar hij nog steeds iedere week komt. Hier stond hij voor het eerst voor de slagwerkgroep. Jeroen startte in 2012 als dirigent van de jeugd slagwerkgroep bij Muziekvereniging Somerens Lust.

04

Repetitie

De jeugdslagwerkgroep repeteert wekelijks op maandagavond:

De Ruchte, 
Laan ten Roode 71, Someren,
van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een repetitie bijwonen?
Neem dan contact op: opleiding@somerenslust.nl

Sponsors

Zonder sponsors zou onze vereniging niet voort kunnen bestaan. Vandaar dat wij grote waardering voor ze hebben. Somerens Lust bedankt haar sponsors. Daarom hieronder een aantal van onze sponsors.

Ontdek onzesponsoren