Terug naar overzicht

Steun ons met Rabo ClubSupport!

Muziek maken we samen. Voor elkaar, met elkaar. Steun ons met jouw stem in de Rabo ClubSupport actie, zodat we nog vele jaren kunnen genieten van prachtige muziek die met passie gebracht wordt. Breng je stem uit in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport.

 

Over de actie

Elk jaar organiseert de Rabobank de Rabo ClubSupport stemactie om verenigingen en stichtingen een financieel steuntje in de rug te geven. Natuurlijk willen wij hier graag gebruik van maken. Uw stem bepaalt het bedrag dat wij mogen ontvangen, dus vragen wij uw hulp om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen.

 

Spaardoel

Onze mooie vereniging bestaat dit jaar 150 jaar. Zo’n prachtig jubileum willen wij met zijn allen groots vieren! Ook kijken we vooruit, hoe houden we onze vereniging toekomstbestendig voor “de volgende 150 jaar”? Allemaal ontwikkelingen waarbij we de bijdrage van Rabo ClubSupport goed kunnen gebruiken. De steun zal dan ook worden ingezet voor het organiseren van muzikale activiteiten, instrumenten onderhoud en ledenwerving. Samen houden we muziek toegankelijk voor iedereen!

Stemmen is heel gemakkelijk en duurt slechts een paar minuten. Dus, bent u lid van Rabobank Peelland Zuid, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? En draagt u Muziekvereniging Somerens Lust een warm hart toe? Dan zou het fantastisch zijn als u, uw familie, vrienden en kennissen allemaal op ons stemmen!  

 

Hoe kun je stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn vaan de Rabobank. Ben je nog geen lid, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank? Dan word je gemakkelijk lid door in te loggen op de website of Rabo App, vervolgens te klikken op “Service” en dan onder het kopje “Snel naar” op “Lidmaatschap”. Klik op “Ja ik word lid” en dan ben je direct lid en kun je meedoen met Rabo ClubSupport.

Ben je lid, dan klik je op de website of in de Rabo App op “Service” en dan onder het kopje “Snel naar” op “ClubSupport” en vervolgens op “Stem nu”. Je krijgt een overzicht te zien van alle clubs in jouw regio die meedoen, waaronder Muziekvereniging Somerens Lust. Om snel bij ons uit te komen kun je de zoekfunctie gebruiken. Je kunt naast Muziekvereniging Somerens Lust nog 2 andere clubs kiezen om te steunen en vervolgens dien je je stem te bevestigen. Meer hoef je niet te doen!

Stemmen kan nog tot en met 24 september, in oktober worden de resultaten bekend gemaakt. Wij hopen natuurlijk weer op een mooi resultaat voor onze club, dus spoor iedereen in je omgeving aan om op ons te stemmen!


Namens alle leden van Muziekvereniging Somerens Lust alvast hartelijk dank voor uw stem.

Verder lezen?
Bekijk meer