Terug naar overzicht

Routekaart

De maatregelen die gelden vanwege het coronavirus hebben natuurlijk effect op de activiteiten van onze vereniging. We willen ons echter blijven focussen op wat we wél kunnen, zodat we samen kunnen blijven genieten van onze passie voor muziek en elkaar waar nodig ook een muzikaal hart onder de riem kunnen steken. 

De overheid hanteert bij het handhaven van maatregelen een routekaart. Als vereniging willen wij graag houvast en duidelijkheid wat wij kunnen binnen de geldende maatregelen en willen we ook graag goed voorbereid zijn op een volgende fase. Daarom hebben we de routekaart van de overheid en het RIVM aangepast naar een eigen 'Somerens Lust routekaart' die ons houvast geeft om de groepsamenstellingen voor repetities te bepalen en zicht te houden op activiteiten die in de verschillende fases zouden kunnen. Het geeft perspectief aan onze vereniging en aan alle commissies om vooruit te kijken en weer plannen te maken.

De routekaart is voorzien een aantal categorieën die speciaal voor Somerens Lust zijn toegevoegd.

- Repetities vanaf 18 jaar
- Repetities t/m 17 jaar
- Mogelijke activiteiten

In deze categorieën staan de consequenties voor onze vereniging die horen bij de verschillende risiconiveaus. 


We hopen dat deze routekaart voor iedereen houvast en perspectief biedt. We stellen onze doelen en verwachtingen bij en plannen niet te ver vooruit, maar op deze manier kunnen we wel activiteiten ondernemen die passen binnen het risiconiveau waarin we ons bevinden. Zo blijven we met elkaar verbonden en betrokken bij onze mooie vereniging.

 

Met muzikale groet,

Muziekvereniging Somerens Lust

 

Bekijk de routekaart

Verder lezen?
Bekijk meer