Groot Someren Concert

Op 25 maart 2017 is het zover, dan steken de vier muziekverenigingen uit Someren de koppen en de instrumenten weer bij elkaar. Fanfare St. Jozef (Someren-Heide), Muziekvereniging Juliana (Someren-Eind), Fanfare St. Willibrordus (Lierop) en Muziekvereniging Somerens Lust (Someren) verzorgen samen het ‘Groot Someren Concert’ in Sporthal De Postel in Someren.

 

Het ‘Groot Someren Concert’ is in het verleden altijd een succesvolle traditie geweest, die voor het eerst in 1979 georganiseerd werd. In 2013 is deze traditie sinds lange tijd weer opgepakt.

 

De 4 verenigingen zullen verdeeld over 2 blokken elk een half uur een deel van het programma verzorgen. Aan het einde van het concert zullen de 4 verenigingen gezamenlijk een groots slotnummer laten horen.

 

Bent u een liefhebber van muziek dan is dit echt een unieke aanrader. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal zal om 19.30 uur open gaan. De entree is gratis, maar als u van het concert genoten heeft, heeft u een aan het einde van het concert de kans om een vrijwillige bijdrage te geven.

 

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Someren en het Coöperatiefonds van Rabobank Peelland Zuid.