Actieve collega verenigingen

 Mannenkoor De Nachtegaal” geeft op zaterdag 8 oktober 2016 om 20.00 uur een gevarieerd operaconcert met enkele gerenommeerde jonge solisten, zoals Florieke Beelen (mezzo sopraan) en Raoul Steffani (bariton). Zij worden begeleid door Annemieke Beelen en Gabrielka Clout.

 

Het concert vindt plaats in SCC De Ruchte in Someren. De entree voor dit concert bedraagt € 10,00 per persoon (incl. pauzedrankje). Toegangsbewijzen zijn te bestellen via www.deruchte.nl

 

Somerens Dameskoor” o.l.v. Helna Beelen organiseert zaterdag 15 oktober a.s. haar traditionele najaarsconcert. Dit concert vindt plaats in De Ruchte, Laan ten Roode 71 te Someren. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

Fanfare St. Willibrordus” nodigt u uit voor Lierop Live 'on the move' op vrijdag 28 en/of zaterdag 29 oktober 2016! Het belooft een waar muzikaal spektakel te worden met veel variatie, verrassing en show! Tickets voor dit inmiddels bekende Lieropse evenement zijn € 15,- en online te verkrijgen via www.lieroplive.nl. De fysieke tickets kun je kopen bij de Spar in Lierop of Jam Jamm in Someren. Wees er snel bij want de kaarten voor zaterdagavond zijn al bijna uitverkocht.

 

Fanfare St. Jozef” geeft op 15 oktober 2016 de show 'Heiloween' in het gemeenschapshuis in Someren-Heide. Een variërende avond vol muziek, dans en zang! Kaarten zijn te koop via heiloween@outlook.com voor € 7,50. Na deze avond is er nog een gezellige DJ om samen na te borrelen tot in de latere uurtjes. 

 

 

Muziekvereniging Somerens Lust wenst de collega’s veel plezier met hun concerten.