150 jaar lidmaatschap bij Muziekvereniging Somerens Lust

 Donderdag 21 juli heeft Muziekvereniging Somerens Lust 6 jubilarissen gehuldigd voor hun 25 jarig jubileum. Vijf dames en een heer te weten, Aloys Schatorjé, Ine van Zeeland-Peeters, Marie-José Lemmens-van der Weerden, Marieke van den Einden, Nicola Slegers en Thea Wijlaars.

Een warme dag dus de harmonie verzamelt in een aangepast uniform zonder jas bij Centraal om vervolgens een klein rondje Someren te lopen en alle jubilarissen op te halen. Op de afgesproken plekken staan de stralende jubilarissen met hun familie ons op te wachten. Een kort woordje van onze President Marij en dan loopt iedereen gezellig met ons mee, de jubilarissen natuurlijk in het midden. 
Aangekomen bij Hotel Centraal wordt na het spelen van “Lang zullen ze leven” en een driemaal hieperdepiep onder aanvoering van onze tamboer-maitre Annemieke, iedereen uitgenodigd naar de zaal te gaan.
Alle jubilarissen worden door President Marij individueel toegesproken. 
Namens de bond worden de insignes opgespeld en vanuit de Muziekvereniging ontvangen ze de speciale jubilarissenpenning. Een flesje bubbels met bloemen en dan nog even stralend op de foto.
Hierna volgt nog een gezellig samenzijn op deze laatste verenigingsavond voor de vakantie.
Wilt u weten wat alle jubilarissen hebben beleefd en ervaren? Lees dan het prachtige Jubel-Akkoord op www.somerenslust.nl