Jazz Band Ball editie II

11 december 2015, 20.00 uur, hotel Centraal: zeven in stijl opgetuigde kerstbomen, ruim honderd kerstballen, twee levensgrote foto’s van de Jazz Academy aan de muur, een plafond vol met witte reuzenballonnen, ruim 200 vol geschonken champagneglazen, een super mooi podium!, een volle zaal en niet te vergeten 20 nieuw ingestudeerde nummers.

 

 
De Jazz Academy trapt af: Jazz Band Ball editie II gaat van start….!
 
 
De vooravond van kerst stond in het teken van veel ‘Hollandse’ hits, afkomstig van de ‘Hollandse Meesters’ cd van Guus Meeuwis en New Cool Collective. Echte hits in een bigband jasje, gekenmerkt door verrassende arrangementen en steengoed gezongen door Cieleke en Hein.
 
 
Gracia en Eline zorgden met hun mooie klankkleuren voor de perfecte ‘backing sound.’
 
 
Veel hoogtepunten, waarvan er een in het bijzonder genoemd mag worden: ‘Oh holy night’, a capella gezongen door Jetteke, Cieleke, Gracia en Eline. Wauw!
 
 
De dans van onze knappe, speciaal voor Jazz Band Ball samengestelde dansgroep maakte het helemaal af.
 
 
Ook hits uit het bestaande repertoire mochten niet ontbreken. Cieleke zorgde met haar vertolking van ‘Laat me’ weer voor kippenvel bij iedereen in de zaal. Hein’s vertolking van ‘Feeling good’ en ‘Nergens goed voor’ was gewoon super stoer.
 
 
Namen noemen is namen vergeten, dus: iedereen die mee heeft gewerkt aan deze top avond, hartstikke bedankt! Eén iemand in het bijzonder: Jetteke! Bedankt voor jouw enthousiasme en jouw gave om alle stukjes aan elkaar te breien.
 
 
Het was een hoop werk, maar wat hebben we genoten. De vooravond van kerst kan niet mooier! Met Kerst gaan we even uitrusten, maar we zien u graag op 1 januari tijdens de nieuwjaarsborrel bij café In d’n Herberg in Someren (gratis entree, aanvang 17.30 uur). Dan doen we het Jazz Band Ball gewoon nog eens dunnetjes over…
 
 
Jazz Academy
 
Muziekvereniging Somerens Lust