Kaartverkoop

 De Ruchte heeft het nieuwe theaterprogramma 2015-2016 gepresenteerd en wij zijn trots dat Muziekvereniging Somerens Lust een groot aandeel heeft in het prachtige programma. De kaartverkoop is begonnen dus mis de evenementen van onze vereniging niet.

Ga naar www.deruchte.nl  en bestel uw kaarten voor:

 

*Gerard van Maasakkers en Muziekvereniging Somerens Lust  vrijdag 9 oktober 2015

Muziekvereniging Somerens Lust 140 jaar. Een memorabele leeftijd die vraagt om een bijzondere activiteit met een artiest. We zijn er dan ook in geslaagd om ter gelegenheid van deze behaalde mijlpaal een uniek concert te mogen geven samen met Gerard van Maasakkers. ‘Hee Gaode Mee’, en kom allemaal kijken naar dit eenmalige concert van ons Harmonieorkest met Gerard van Maasakkers, de Nederlandse zanger uit Noord-Brabant die in zijn eigen Brabantse dialect zingt.

 

*‘First Strike’  vrijdag 23 oktober 2015 en zaterdag 24 oktober 2015

‘First Strike’, de spetterende voorstelling van onze slagwerkgroep, waarin ze een grote variatie aan nummers ten gehore brengen. Van recente hippe nummers tot stevige ritmes uit Ierland en Schotland.

 

*De Grote Pepernotenshow  zaterdag 21 november 2015

De Grote Pepernotenshow met muziek van het Opleidingsorkest en de Jeugdslagwerkgroep van Muziekvereniging Somerens Lust. De show wordt gepresenteerd door Michiel Malschaert. Het wordt een interactieve show waarbij de kinderen gezellig mee kunnen dansen en zingen. Natuurlijk komt Sinterklaas met zijn pieten ook even langs.

 

*Nieuwjaarsconcert  zondag 10 januari 2016

Traditioneel opent Muziekvereniging Somerens Lust in samenwerking met de Ruchte het muzikale jaar met een nieuwjaarsconcert. U kunt genieten van de optredens van het jeugdopleidingsorkest, jeugdslagwerkgroep, slagwerkgroep en harmonie.

 

*Concert Carnavalesk  donderdag 4 februari 2016

Voor de tweede keer houdt Muziekvereniging Somerens Lust een Concert Carnavalesk. Ons harmonieorkest verzorgt deze avond samen met diverse Somerense artiesten. Deze avond gaat het hart van menig fervent carnavalsvierder weer sneller kloppen.

 

Wij hopen u allemaal te mogen begroeten tijdens onze activiteiten.

 

Tot dan!