De Grote Pepernotenshow wederom een groot succes

Afgelopen zaterdag 25 november was het zover! Na maanden van voorbereiden maakten de jeugdslagwerkgroep en het opleidingsorkest van Muziekvereniging Somerens Lust zich op voor De Grote Pepernotenshow.

 

De show werd geopend door twee zingende Pieten en niet veel later kwam ook Sinterklaas binnen. De Sint had een wens. Namelijk een instrument leren bespelen. Helaas bakte hij er niks van. Met behulp van onder andere Peejay en van Diede hadden ze hèt instrument gevonden: een Kazoo! Alle kinderen in de zaal kregen er één uitgedeeld. Zij mochten samen met Sinterklaas, de Pieten, Peejay en Diede mee-blazen op hun Sinterklaas-hit van dit jaar ‘Sint&Pieten-Kazoo ’. Het dak ging eraf, kinderen en (groot)ouders toeterden en dansten erop los.
De jeugdslagwerkgroep speelde onder leiding van de door Sinterklaas genoemde trommelmeester Jeroen nummers van onder andere Dance De Macabre van de Efteling en Have You Ever Been Mellow. Het opleidingsorkest liet onder leiding van muziekmeester Tjeu het nummer van de film Vaiana horen met zang van Diede van den Heuvel en bijvoorbeeld ook The Lion King. Allemaal herkenbare liedjes voor jong en oud.
Wederom werd De Grote Pepernotenshow ontzettend goed bezocht en viel het enorm in de smaak bij alle bezoekers.